3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

ανταλλαγή πρακτικών 2022
Η ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που εκπονεί το σχέδιο δράσης με τίτλο «Όταν οι εκπαιδευτικοί ενώνονται...», ανέλαβε από τον Σεπτέμβριο την πρωτοβουλία δημιουργίας τοπικού δικτύου σχολείων. Τα σχολεία που δέχτηκαν την πρόσκληση και συμμετέχουν είναι το 3ο ΓΕΛ, το 2ο ΓΕΛ και το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Μητρόπολης. Η συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ τους εμπεριέχει και την ανταλλαγή καλών πρακτικών, που λειτούργησαν γόνιμα και δημιουργικά στη διδακτική διαδικασία. Την Παρασκευή 16/12/2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνάντηση των εκπαιδευτικών του δικτύου με σκοπό την παρουσίαση, τη διάχυση και τη συζήτηση για ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις που καθένα από τα τρία σχολεία υλοποίησε τελεσφόρα πρόσφατα ή στο κοντινό παρελθόν.
Πιο συγκεκριμένα, για λογαριασμό του 2ου ΓΕΛ ο εκπαιδευτικός κ. Σκοτίδας παρουσίασε την αξιοποίηση της επαυξημένης πραγματικότητας ως διδακτικό εργαλείο, για το 3ο ΓΕΛ η κ. Μπαϊράμη με ποιους τρόπους η πλατφόρμα etwinning συνιστά πρό(σ)κληση συνεργασίας και για το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Μητρόπολης ο κ. Δρόσος τις βιωματικές δράσεις που υλοποίησε το σχολείο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3η Δεκεμβρίου).

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.