3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

baby2023spring
Λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων για τη σχολική χρονιά 2022-2023, στις 4 Μαίου, ομάδα μαθητών/τριών, κυρίως παλαιοί τρόφιμοι του Β΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας ο οποίος στεγάζεται στον αύλειο χώρο του Γ. Ν. Καρδίτσας, ξαναβρέθηκαν σε γνώριμο χώρο. Οι έφηβοι πια μαθητές/τριες του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας προσφέρθηκαν εθελοντικά να επιστρέψουν στα παλιά και να γιορτάσουν την Άνοιξη και ειδικότερα τον έρχομό του Μάη, κάνοντας χειροτεχνίες με άνθη και χελιδόνια. Η επίσκεψη αποτέλεσε μια εμπειρία θετική και λόγω του ευχάριστου κλίματος αλλά και λόγω της ικανοποίησης που αποφέρει η εποικοδομητική συνεργασία. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Δ/ντρια κ. Δώρα Τοματσίδου-Πανάγου και στο προσωπικό του Β΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού για τη φιλοξενία και τη θετική ανταπόκριση σε κάθε ευκαιρία για συνεργασία.
Οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες ήταν οι: Κόφφα Γεωργία, Δήμητρα Λάκκια, Ευάγγελος Μακρής, Σεραφείμ Παλάντζας, Απόστολος Πλιάτσικας, Άρτεμις Παπασακελλαρίου, Χριστίνα Σανιδά, Κωνσταντίνος Σχοινάς, Ελένη Τζέμου και Σωτήριος Χαρίτος. Συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν η κ. Σταυρούλα Σιατήρα, φιλόλογος και η κ. Ουρανία Πινακούλα, θεολόγος.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.