3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

girokomio2023
Την Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 ομάδα μαθητών/τριών βρέθηκαν στον χώρο του οίκου ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων εν όψει και του εορτασμού του Πάσχα. Οι μαθητές/τριες που σε όλη τη διάρκεια Μαρτίου 2023 συγκέντρωναν τρόφιμα για προσφορά φιλοτέχνησαν και μια πασχαλινή κάρτα με τις ευχές τους. Η πρωτοβουλία τους να παραστούν στον χώρο του Γηροκομείου και να τραγουδήσουν τα κάλαντα του Λαζάρου (πριν την Κυριακή των Βαίων), κρατώντας στολισμένο με άνθη καλάθι, συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους. Η δράση έκλεισε με την ευχή όλων ο σεβασμός και η αγάπη προς την Τρίτη ηλικία να εκδηλώνονται με κάθε αφορμή.
Οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες ήταν οι: Απόστολος Καζνέσης, Θεοδωρής Καλύβας, Ευαγγελία Καλογερά, Ευανθία-Μαρία Καρύδα, Χρύσα Κατοίκου, Φωτεινή Κούδα-Πολυμέρου και Μαρία Κωστοπούλου. Συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν η κ. Σταυρούλα Σιατήρα, φιλόλογος και η κ. Ουρανία Πινακούλα, θεολόγος.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.