3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

baby2023
Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2023 κυρίως παλαιοί τρόφιμοι του Β΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας ο οποίος στεγάζεται στον αύλειο χώρο του Γ. Ν. Καρδίτσας, ξαναβρέθηκαν σε γνώριμο χώρο. Οι έφηβοι πια μαθητές/τριες του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας προσφέρθηκαν εθελοντικά να επιστρέψουν στα παλιά και να απασχολήσουν δημιουργικά τα μικρά παιδιά, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς, κάνοντας χειροτεχνίες με την ελληνική σημαία, παίζοντας ομαδικά παιχνίδια. Η παρέλαση που ακολούθησε στο τέλος της δράσης ενθουσίασε και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες. Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές/τριες του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας προσέφεραν ένα έργο ζωγραφικής που φιλοτέχνησε η μαθήτρια της Β΄ τάξης Γεωργία Παπαγεωργίου στην κ. Δώρα Τοματσίδου-Πανάγου ως ένδειξη αγάπης και αναγνώρισης για όσα προσέφερε στη διαπαιδαγώγησή του χαρακτήρα τους.


Συμπερασματικά, γιια όλους τους συμμετέχοντες η εμπειρία ήταν θετική και μοναδική. Ενθουσιασμός και ευχαρίστηση τους διακατείχε! Τέτοιου είδους δράσεις είναι ωραίο να συνεχιστούν και αξίζουν συγχαρητήρια στη Δ/ντρια κ. Δώρα Τοματσίδου-Πανάγου και στο προσωπικό του Β΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού για τη φιλοξενία και τη θετική ανταπόκριση σε κάθε ευκαιρία για συνεργασία.
Οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες ήταν οι: Κόφφα Γεωργία, Δήμητρα Λάκκια, Ευάγγελος Μακρής, Σεραφείμ Παλάντζας, Απόστολος Πλιάτσικας, Άρτεμις Παπασακελλαρίου, Χριστίνα Σανιδά, Κωνσταντίνος Σχοινάς, Ελένη Τζέμου, Αναστασία Φλώρου και Σωτήριος Χαρίτος. Συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν η κ. Σταυρούλα Σιατήρα, φιλόλογος και η κ. Ουρανία Πινακούλα, θεολόγος.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.