3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

kam2023
Την Τετάρτη 15-02-2023 μία μεγάλη ομάδα μαθητών/τριών και των τριών τάξεων του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας (περίπου εξήντα που εκπροσώπησαν εθελοντικά το σχολείο τους στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2022) είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στο κέντρο της πόλης, να βρεθούν στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καμινάδων και το Παυσίλυπο. Πέρα από την ξενάγηση στους χώρους που είναι συνδεδεμένοι με την Τοπική Ιστορία, στο επίκεντρο της επίσκεψης τέθηκαν οι στάσεις ζωής που αποδεικνύουν τον σεβασμό σε ό,τι μας περιβάλλει είτε έμψυχο είτε άψυχο. Οι συζητήσεις με τον Ιερέα του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής π. Αθανάσιο Τζιώρα αλλά και τη γεωπόνο του Δήμου Καρδίτσας κ. Μαρίνα Δουλγεράκη συνετέλεσαν στη συνειδητοποίηση της αναγκαίας επίδειξης σεβασμού και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς ως στάσεις ζωής.
Συνοδοί εκπαιδευτικοί των μαθητών/τριών ήταν η κ. Στυλαινή Γκόβαρη, η κ. Σταυρούλα Σιατήρα, φιλόλογοι και ο κ. Σπυρίδων Παππάς, καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.