3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

ποδήλατο
Την Παρασκευή 13/05/2022 οι μαθητές/τριες του Β1 τμήματος του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας απόλαυσαν μια ενδιαφέρουσα διδακτική επίσκεψη. Η επίσκεψη διοργανώθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του τμήματος στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «ΒΙΏΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ: Καρδίτσα και ποδήλατο» που υλοποιήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022 από την εκπαιδευτικό του σχολείου, κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου, αλλά και τον ευρύτερο περιβαλλοντικό προβληματισμό που καλλιεργήθηκε στα πλαίσια της ένταξης του τμήματος στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία», που συντονίζεται από το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου.

Το 3ο ΓΕΛ συμμετέχει στο Δίκτυο με επιμέρους θεματικό πυρήνα «Βιώσιμη Πόλη: Η Καρδίτσα ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία». Οι μαθητές/τριες αξιοποίησαν τις ...ρόδες των ποδηλάτων τους για να καλύψουν τη διαδρομή σχολείο-κέντρο της πόλης χρησιμοποιώντας στο μέγιστο δυνατό τους ποδηλατοδρόμους προκειμένου να εφαρμόσουν στην πράξη ουσιαστικές εναλλακτικές βιώσιμης κινητικότητας αλλά και να ευαισθητοποιηθούν περαιτέρω για τις αναγκαίες στρατηγικές που μπορούν να διασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην τοπική κοινωνία.
Την εκπαιδευτική επίσκεψη οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, Κ. Ευαγγελίδου και Π. Μπαϊράμη.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.