3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

Athens11 22
Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας πραγμαοποίησαν διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα. Στα πλαίσια αυτής ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ακροπόλεως και επισκέφθηκαν τα Μνημεία του Βράχου και παρουσίασαν σύντομες εργασίες των εμβληματικών μνημείων. Παράλληλα, τους υποδέχθηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη. Εκεί είχαν την ευκαιρία με τους υπεύθυνους να συζητήσουν για την πορεία της Ζωγραφικής και της Γλυπτικής στην Ελλάδα και τον κόσμο, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα εκθέματα. Η επαφή με την Τέχνη στάθηκε ιδιαίτερα ευεργετική για τους μαθητές/τριες τη στιγμή μάλιστα που πια δε διδάσκονται Καλλιτεχνικά μαθήματα στο σχολείο.
Οι εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας που οργάνωσαν την επίσκεψη και συνόδευσαν τους μαθητές/τριες ήταν οι: κ. Σταυρούλα Σιατήρα, φιλόλογος, κ. Ουρανία Πινακούλα, θεολόγος, κ. Λεωνίδας Κάσσος, φυσικός και κ. Χαράλαμπος Αργύρης, χημικός.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.