3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

panellinios diagonismos biologias
Η 1η φάση του Διαγωνισμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023. O Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας (ΠΔΒ) στοχεύει στην αναβάθμιση της επιστήμης της Βιολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην ανάδειξη του ρόλου της στον επιστημονικό εγγραμματισμό των αυριανών πολιτών. Ο ΠΔΒ θα διεξαχθεί φέτος στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Γενικού Λυκείου (Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξη) και στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Γυμνασίου (Γ΄ τάξη). Την ευθύνη διεξαγωγής του διαγωνισμού έχει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΠΕΒ) Χέυδεν 13, Αθήνα Τ.Κ.: 10434 Τηλ. 2105224632- 6971640024 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., URL: www.pev.gr 

Δείτε αναλυτικά για την διαδικασία της συμμετοχής σας στον διαγωνισμό εδώ ,καθώς και διάφορες πληροφορίες για τον διαγωνισμό.

 

 

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.