3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

thalis
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 49/16-09-2022 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίθηκε ο 82ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ», που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.), την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00-14:00, και απευθύνεται στους/στις μαθητές/τριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς και όλων των τάξεων των Λυκείων της χώρας, οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον/στην Διευθυντή/ντρια της Σχολικής μονάδας που φοιτούν μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.
Ο εν λόγω Διαγωνισμός διαρκεί 2 ώρες και απαρτίζεται από τρία (3) θέματα πλήρους ανάπτυξης. Εξεταστικό κέντρο θα είναι όποιο σχολείο έχει ενδιαφερόμενους/ες μαθητές/τριες, το οποίο θα πρέπει να διαθέσει ανάλογα με το πλήθος των μαθητών τις αντίστοιχες αίθουσες (χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει αναπροσαρμογή του ωρολογίου προγράμματος) και τους αντίστοιχους επιτηρητές. O Διευθυντής/ντρια του Σχολείου θα πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του σχολείου του συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ. Στην ίδια φόρμα θα πρέπει να συμπληρωθεί και ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Οι οδηγίες διεξαγωγής του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» σε μορφή PDF (εδώ)

Σημειώσεις Διαγωνισμών εδώ εδώ

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.