3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

 basket 05 05 2022
Την Πέμπτη 05-05-2022 η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας αναμετρήθηκε με το 8ο ΓΕ.Λ. Λάρισας στους σχολικούς αγώνες Β΄ Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ.. Μία ομάδα οκτώ (8) μαθητών-αθλητών -εκ των οποίων πέντε (5) μαθητές της Γ΄ τάξης και τρεις (3) μαθητές της Α΄ τάξης μετά από πολύμηνη αποχή (και λόγω Covid19 και λόγω σχολικών υποχρεώσεων) κατέβαλε την προσπάθειά της σε έναν αγώνα με δώδεκα (12) μαθητές-αθλητές του 8ου ΓΕ.Λ. Λάρισας, διαχειριζόμενη την ιδέα του «εὖ ἀγωνίζεσθαι» με τον τρόπο που επέτρεψαν οι περιστάσεις.


Η σχολική κοινότητα του 3ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας εύχεται σε όλους/ες τους μαθητές/τριες -και ειδικότερα στους μαθητές-αθλητές της- να επιδιώκουν την υπεροχή και οι όποιες αντιξοότητες να μην τους καταβάλλουν αλλά να τους ενισχύουν. Ακόμη, κι αν δεν κερδίζεται ο αγώνας, η ευγενής άμιλλα του «ἀγωνίζεσθαι» αναδεικνύει τον καλύτερο στον στίβο του συναγωνισμού. «Συγχαρητήρια!» στους: Άγγελο Παπαγιάννη, Βασίλη Εκίζογλου, Θεόφιλο Ντενησιώτη, Κωνσταντίνο Μανασή, Σωτήρη Παπαθανασίου (μαθητές της Γ΄ τάξης) και Κωνσταντίνο Σχοινά, Σεραφείμ Παλάντζα και Σωτήρη Χαρίτο (μαθητές της Α΄τάξης). «Συγχαρητήρια!» και στον προπονητή τους κ. Σπυρίδωνα Παππά.
Ας θυμούνται ότι δεν υπάρχει ήττα, όταν προκύπτει και κέρδος!

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

test ep2

Test επαγγελματικού προσανατολισμού, δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών.