3o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
fonts

school dream
Το 3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται για την υλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγραμματος eTwinning. Το έργο με θέμα: Το σχολείο που ζω κι αυτό που ονειρεύομαι υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2014-2015 με τη συμμετοχή δύο χωρών και τριών σχολείων. Συνεργάστηκαν το κλασικό Λύκειο Tito Lucrezio Caro από τη Ρώμη της Ιταλίας, το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και το 3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας. Η κοινή τους προσπάθεια και τα παραδοτέα του έργου βραβεύτηκαν με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και Ευρωπαϊκή ετικέτα Ποιότητας. Μία διάκριση σημαντική για την αναγνώριση της καινοτόμας, συλλογικής, δημιουργικής και ποιοτικής δουλειάς που παράχθηκε.

Περισσότερα...

fonts

souidiaΟλοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό έργο eTwinning που είχε αναλάβει τη σχολική χρονιά 2014-2015 το 3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας σε συνεργασία σε εθνικό επίπεδο με το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και σε διεθνές επίπεδο με το Liceo Tito Lucrezio Caro της Ρώμης. Το θέμα εργασίας των μαθητών αφορούσε το σχολείο που ζουν και αυτό που ονειρεύονται.

 

Υπεύθυνοι καθηγητές:  

Σταυρούλα Σιατήρα, Φιλόλογος
Αλέξανδρος Νικολάου, Μαθηματικός

 

Δείτε τις δραστηριότητες στην πλατφόρμα του έργου ΕΔΩ.

Περισσότερα...

fonts

 

Τη σχολική χρονιά 2014-2015 το 3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας υλοποιεί Ευρωπαικό έργο eTwinning με τίτλο : Το σχολείο που ζω κι ονειρεύομαι / Τhe school that I live and the one that I dream.Τα εκπαιδευτικά συστήματα της Ελλάδας και της Ιταλίας, οι δυνατότητες που δίνουν στους μαθητές για την ανέλιξή τους, κατά πόσο αυτά ανταποκρίνονται στο σχολείο που ονειρεύονται οι μαθητές και οι διαφορές/ ομοιότητες με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα των άλλων ευρωπαϊκών χωρών εξετάζονται σε αυτό το έργο.
Συνεργάζονται τρία σχολεία:

  1.   3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας / Ελλάδα
  2.   Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης / Ελλάδα
  3.   Lucrezio Caro, ROMA, Italy

 

Για να περιηγηθείτε στις σελίδες του έργου, επισκεφθείτε την πλατφόρμα του έργου, πατώντας ΕΔΩ

fonts

Τα αποτελέσματα της έρευνας